Stichting Aangenaam Ouder Worden - 50plusvoordeelpas 50plusvoordeelpas header De 50plusvoordeelpas

Kortingsgroepen

Alles voor uw dieren

Alles voor uw huis

Alles voor uw tuin

Auto / Motor etc.

Autobrandstof

Baby / Kinderen

Cadeau-artikelen / Boeken / Antiek

Dagje / Avondje uit

Diversen

Doe het zelf

E-bikes en Fietsen

Elektrische apparaten / Telecommunicatie

Energie

Entertainment en muziek

Financieel en Belastingen

Hobby / Sport

Kleding / Schoenen

Levensmiddelen

Lichamelijke verzorging

Meerdere Branches Samengevoegd

Naaimachines en Stoffen

Online verkoop / Webwinkels

Opticiens

Recreatie

Sieraden / Accessoires / Tassen

Telecommunicatie

Uit eten

Vakantie

Verzekeringen

Vrijetijdsclubs - niet commerciëel

Zorg

Onze organisatie is continu in beweging en zoekt regelmatig nieuwe mensen.

Thans hebben wij de onderstaande vacatures die wij graag vervuld zien worden:

Vrijwilligers gezocht, die nieuwe ondernemers willen zoeken

spacer scheidingslijn

Vrijwilligers gezocht, die nieuwe ondernemers willen zoeken

Wij zoeken districtmanagers/vrijwilligers

U heeft veel vrije tijd. U wilt volledig zelfstandig iets ondernemen. U wilt in de toekomst een leuke onkostenvergoeding opbouwen. Dan is dit iets voor U.

Wij zoeken districtmanagers in heel veel postcodegebieden in Nederland. (een postcodegebied is een gebied met de twee eerste cijfers van een postcode). Ook uitermate geschikt voor één of meerdere dames. Leuk om te doen eventueel samen met een vriend of vriendin?

Taak van de districtmanager:

 • De districtmanager zoekt en werft deelnemende bedrijven ten behoeve van het 50plusvoordeelpasprogramma, die een aantrekkelijke korting willen verlenen. In eerste instantie moet worden voldaan aan de formule: één deelnemende ondernemer per 1000 inwoners in het district. Daarna kan de districtmanager doorgaan (in de volgende tijd/jaren) tot de maximumnorm: één deelnemend bedrijf per 500 inwoners.
 • De districtmanager zorgt voor persoonlijk contact met de ondernemers. Hij adviseert over de aanbiedingen en verbetert in overleg zo nodig deze aanbiedingen.
 • De Stichting gaat pas aan het werk, zodra is voldaan aan de norm: één deelnemende ondernemer per 1000 inwoners.
 • Zodra aan de norm is voldaan, biedt de stichting aan alle 50-plussers in het district een gratis probeerpas aan. Deze probeerpas is drie maanden geldig. Indien de probeerpas niet wordt opgezegd - en je mag aannemen dat bij de door ons gehanteerde norm de meeste pashouders zeer content zijn met hun pasjes - volgt automatisch een betaalde 50plusvoordeelpas.
 • De Stichting zorgt voor persberichten en reclame. Alle reclame en publiciteit wordt uitsluitend door de Stichting verzorgd.
 • De Stichting zorgt voor de complete administratieve en technische afwikkeling.
 • De Stichting stelt alle benodigde materialen gratis ter beschikking van de districtmanager.
 • In het begin zal een medewerker van de Stichting de districtmanager begeleiden.
 • De Stichting betaalt de volgende onkostenvergoeding aan de districtmanager òf aan de groep districtmanagers per postcodedistrict: per 1 februari van elk jaar (een maand nadat de incasso van het nieuwe pasje heeft plaatsgevonden) ontvangt de districtmanager € 1,00 per betaalde 50plusvoordeelpas in het betreffende postcodedistrict. Dat betekent, dat de districtmanager in het begin behoorlijk veel tijd en energie dient te steken in het werven van voldoende juiste ondernemers met goede aanbiedingen, maar dat daarna - mits de 50plusvoordeelpashouders in het district tevreden zijn met hun kortingen - een stabiele stijging van de onkostenvergoeding zal plaatsvinden.


Overige afspraken:

 • De districtmanager is een volledig zelfstandig functionerende vrijwilliger. Hij bepaalt volledig zelf wanneer en hoe hij zijn werk verricht en indeelt. Als zelfstandige vrijwilliger maakt de districtmanager geen aanspraak op enige andere vergoeding dan de bovenstaande regeling voor gemaakte kosten. Eventuele verzekeringen dienen ook door de districtmanager zelf te worden afgesloten.
 • Alle afspraken tussen de Stichting en de districtmanager zijn gemaakt voor één jaar, doch worden stilzwijgend steeds met één jaar verlengd.
 • De districtmanager zal nu en in de toekomst niet voor een vergelijkbare organisatie werkzaam zijn.
 • Indien de districtmanager géén of onvoldoende activiteiten ontplooit, kan de Stichting éénzijdig de afspraak per direct beëindigen.


Wilt u reageren?

Neem dat zo snel mogelijk contact op met de Stichting Aangenaam Ouder Worden per e-mail naar info@staow.nl of per telefoon naar 0318 304724 (alleen op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur).
Geef ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zodat wij binnen afzienbare tijd een keuze kunnen maken. Wij willen in ieder geval weten: - waar u woont/telefoonnummer - hoeveel tijd u beschikbaar heeft - of u ervaring heeft etc.
Let wel: wij willen dat de districtmanager binnen zijn eigen postcodegebied woont!