Stichting Aangenaam Ouder Worden - 50plusvoordeelpas 50plusvoordeelpas header De 50plusvoordeelpas

Kortingsgroepen

Alles met de (klein)kinderen

Alles voor uw dieren

Alles voor uw huis

Alles voor uw tuin

AudiciŽns

Auto / Motor etc.

Autobrandstof

Baby / Kinderen

Cadeau-artikelen / Boeken / Antiek

Dagje / Avondje uit

Diversen

Doe het zelf

E-bikes en Fietsen

Elektrische apparaten / Telecommunicatie

Energie

Entertainment en muziek

Financieel en Belastingen

Hobby / Sport

Kleding / Schoenen

Levensmiddelen

Lichamelijke verzorging

Meerdere Branches Samengevoegd

Naaimachines en Stoffen

Online verkoop / Webwinkels

Opticiens

Recreatie

Sieraden / Accessoires / Tassen

Telecommunicatie

Uit eten

Vakantie

Verzekeringen

Vrijetijdsclubs - niet commerciŽel

Zorg

Enthousiaste 50-plussers halen veel korting bij honderden ondernemers!

Antwoord op lastenverzwaring voor ouderen
Een groep enthousiaste Nederlandse 50plussers blijkt geen genoegen te nemen met de financiële achteruitgang, die de laatste tijd op hen afgekomen is. Ze hebben de handen ineen geslagen en een eigen organisatie opgericht: Stichting Aangenaam Ouder Worden.

Met deze stichting willen zij het leven voor 50plussers veraangenamen, maar ook mogelijkheden scheppen, die ertoe leiden dat hun financiële achteruitgang gecompenseerd wordt.

Ondernemers willen meer verkopen
Tijdens gesprekken met ondernemers bleek, dat er behoefte is naar meer omzet en extra loyale klanten. Sommige ondernemers hebben last van de recessie, maar er zijn er ook die naar meer expansie streven. Wéér andere winkeliers blijken te zoeken naar mogelijkheden om juist de doelgroep 50-plussers beter te bereiken.

De 50plusvoordeelpas, ondernemers en 50plussers vinden elkaar
Het resultaat lag voor de hand. Stichting Aangenaam Ouder Worden bedacht de 50plusvoordeelpas. En wat blijkt: veel winkeliers willen de bezitters van deze pas graag een voordeel verstrekken. Van meubelspeciaalzaak tot horeca, van webwinkel tot garagebedrijf en van caravanleverancier tot recreatiepark. Inmiddels hebben duizenden leveranciers kenbaar gemaakt mee te doen en elke week komen er nieuwe winkeliers bij. De stichting wil doorgaan tot tenminste 10.000 aanbieders, zodat er in elke branche een behoorlijke keuzemogelijkheid beschikbaar is.

Landelijk
Wij zijn gestart in de provincie Limburg. Omdat direct al een aantal winkelketens mee gingen doen, bleken wij binnen de kortste keren een landelijke organisatie te zijn geworden, maar we blijven voortdurend werken aan de verdere opbouw.

De 50plusvoordeelpas is goedkoop
De stichting wil dat er zoveel mogelijk voordeel gaat naar de 50plusser zelf. Daarom is het een van de goedkoopste pasjes van Nederland. Het pasje kost slechts € 14,75 per jaar. De prijs kan zo laag gehouden worden omdat er gebruik gemaakt wordt van het internet en omdat er gewerkt wordt met vrijwilligers.

Internet
Het team van Stichting Aangenaam Ouder Worden heeft een prachtige, volledig geautomatiseerde website ontwikkeld. Het eerste deel van de website is toegankelijk voor iedereen. U vindt hier alle informatie over de pas, de tijdelijke acties en u kunt er een pas aanvragen. Zodra een pas aangevraagd is, kan met behulp van pasnummer en persoonlijke pincode het beveiligde deel van de website worden bekeken met alle informatie over de deelnemende winkeliers in heel Nederland en hun aanbiedingen. Het pasje zelf wordt binnen een week aan de pashouder toegezonden. De naam van de website is: www.50plusvoordeelpas.nl.

Doe mee en help van dit initiatief een succes te maken!

50plusvoordeelpas

Stichting Aangenaam Ouder Worden is eind 2002 opgericht en heeft tot doel:

"Het ouder worden voor senioren zo aangenaam mogelijk te maken."

De stichting heeft geen winstdoel.

Ondernemers/winkeliers
Ondernemers/winkeliers, die geïnteresseerd zijn in deelname aan het 50plusvoordeelpasprogramma, kunnen alle informatie vinden en zich zelf aanmelden op www.extraklanten.nl.

Voor wie is de 50plusvoordeelpas extra interessant?
De voordeelpas is bij uitstek bestemd voor actieve 50-plussers. Zij vinden op de website allerlei aanbiedingen van plaatselijke winkeliers, restaurants, garages enzovoort, tot leuke vakantiemogelijkheden toe. En de voordelen zijn meestal echt interessant.